Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 5:45 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 27, 2008 10:49 am 

Panie Goś!

Choć post może być usunięty jako nie związany z tematem, wyjaśnię:

Pracę magisterską napisałem na temat : "Powiat jako jednostka samorządu tyerytorialnego w świetle reformy ustrojowej państwa po 1998 roku" i została uznana za jedną z najlepszych prac w mioim roczniku. Dodatkowo jestem autorem wykładu monograficznego na temat: "Kultura Fizyczna jako zadanie Administracji Publicznej". Do wglądu w Katedrze Prawa i Administracji UŁ.

Co do Pańskich wypowiedzi proszę admnia o usunięcie części postów Pana Gosia nie związanych z tematem, właściwie to nie związanych z niczym.

Co do Łomianek to Martek chyba już wszystko wyjaśnił, a pańskie głupie wypowiedzi świadczą tylko o Pańskim poziomie intelektualnym i chęci mącenia we wwszystkim (nie pierwszy raz).

Poza tym kilka postów wcześniej napisał Pan, że spada z tematu, po czym ponownie się w niego włączył- Hipokryzja czy to kolejny zespół, tym razem Torreta?

Pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 27, 2008 11:05 am 

Michał Woszczek napisał(a):
Panie Goś!

...Poza tym kilka postów wcześniej napisał Pan, że spada z tematu, po czym ponownie się w niego włączył- Hipokryzja czy to kolejny zespół, tym razem Torreta?

Pozdrawiam

Jak pisałem wcześniej - CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM NIE UMIE PAN DALEJ ( zakres szkoły podstawowej !!! ), pomimo napisania wielu ( jak sam Pan pisze ) prac ,w tym magisterskiej ( może czytanie ZE ZROZUMIENIEM nie było Panu do ich pisania potrzebne ??? ). Jeśli posiadał by Pan tą w/w umiejętność - nie kontynuowali byśmy delej tego tematu.

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 27, 2008 11:35 am 

Michał Woszczek napisał(a):
Panie Goś!

Choć post może być usunięty jako nie związany z tematem

Co do Pańskich wypowiedzi proszę admnia o usunięcie części postów Pana Gosia nie związanych z tematem, właściwie to nie związanych z niczym.

Ja tu widze dwie strony postów nie zgodnych z tematem. Przydała by się opcja wygasania postów po czasie albo przeniesienie postów do nowego tematu.

PS mam prośbę i myślę, że wielu z zawodników Ligi Micro mnie poprze w tym co pisze. Zakończmy temat i ochłońmy.

Jako organizator zawodów wiem, że nie jest to łatwe i jestem w stanie zrozumieć, że coś nie wyszło. Dlatego wyciągnijmy poprostu wnioski ale nie z wypowiedzi tylko z cyklu Ligi i użyjmy ich do poproawienia następnego sezonu.

A na koniec chciałem BARDZO PODZIĘKOWAĆ wszystkim ludziom którzy podejmują się organizacji zawodów bo wiem jaka to ciężka praca :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 27, 2008 11:39 am 

Robert Goś napisał(a):
Witam.

Kwestię czy hala w Łomiankach jest wolna czy zajęta niestety należało skonsultować ( tak robi każdy organizator niezależnie od tego , gdzie zawody robi ). W przypadku Łomianek - ze mną a ja z dyrekcją szkoły. Jak wiesz Łomiankami ja się zajmuję i nie życzę sobie dwuznacznych postów w stylu, który zacytowałem włączając się do tej dyskusji.

...

Tu Niejaki zresztą Goś Robert wykazał się całkowitą nieznajomością tematu,co jednoznacznie wskazuje niesłuszność zabierania głosu w sprawie.Nie mówiąc o obrażaniu osób.
Otóż Mikroliga rządzi się innymi prawami niż ówczesna Mikromania.W Mikrolidze zawody organizują osoby z danego terenu,które zgłosiły taką chęć.W Łomiankach z taką inicjatywą wystąpił Rafał Piesio.Ponieważ nikt inny z "tamtego kierunku"nie zgłosił chęci zastąpienia Rafała,2 imprezy warszawskie zostały odwołane.Innych zgłoszeń do Nas jako koordynatorów nie było.A więc jakiekolwiek uzgadnianie czy sala w Łomiankach jest wolna czy nie nikogo nie interesuje i nikt z takowym zapytaniem nie będzie się zgłaszał do Pana Gosia.

Ps.co do obrażliwego posta w stosunku do Michała Woszczka to zastanawiam się,czy jest to kompleks wobec faktu,że są ludzie wykształceni,czy może wynika to z naruszenia proporcji wagowych ciała do tego co na szyii...

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 27, 2008 12:05 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Robert Goś napisał(a):
Witam.

Kwestię czy hala w Łomiankach jest wolna czy zajęta niestety należało skonsultować ( tak robi każdy organizator niezależnie od tego , gdzie zawody robi ). W przypadku Łomianek - ze mną a ja z dyrekcją szkoły. Jak wiesz Łomiankami ja się zajmuję i nie życzę sobie dwuznacznych postów w stylu, który zacytowałem włączając się do tej dyskusji.

...

Tu Niejaki zresztą Goś Robert wykazał się całkowitą nieznajomością tematu,co jednoznacznie wskazuje niesłuszność zabierania głosu w sprawie.Nie mówiąc o obrażaniu osób.
Otóż Mikroliga rządzi się innymi prawami niż ówczesna Mikromania.W Mikrolidze zawody organizują osoby z danego terenu,które zgłosiły taką chęć.W Łomiankach z taką inicjatywą wystąpił Rafał Piesio.Ponieważ nikt inny z "tamtego kierunku"nie zgłosił chęci zastąpienia Rafała,2 imprezy warszawskie zostały odwołane.Innych zgłoszeń do Nas jako koordynatorów nie było.A więc jakiekolwiek uzgadnianie czy sala w Łomiankach jest wolna czy nie nikogo nie interesuje i nikt z takowym zapytaniem nie będzie się zgłaszał do Pana Gosia.

Ps.co do obrażliwego posta w stosunku do Michała Woszczka to zastanawiam się,czy jest to kompleks wobec faktu,że są ludzie wykształceni,czy może wynika to z naruszenia proporcji wagowych ciała do tego co na szyii...

Witam.

Panie Zaremba - PIERWSZY RAZ ZGADZAM SIĘ Z PANEM. Nie jeżdżę w Lidze Micro ( i nie będę w niej jeździł, póki jej sędziowie nie będą mieli uprawnień sędziowskich a wspłóorganizatorzy będą uzurpowali sobie prawo do nadawania tytułu M.P. , do czego w myśl Pańskich postów z zeszłego roku nie mają prawa ) i NIE MUSZĘ ZNAĆ JEJ ZASAD. I do tego momenty się zgadzamy. Zabrałem głos nie odnośnie funkcjonowania Ligi Micro a Hali w Łomiankach. Do czasu, kiedy będzie ona w Mojej dyspozycji to Wy dostosujecie się do ogólnie stosowanych ( zresztą słusznych ) zasad jej wynajmu. Jeśli będziecie mieli chęć zrobić na tej hali zawody - będziecie musieli postąpić tak, jak pisałem w postach powyżej.

Robert Goś

ps. Proszę Mi wierzyć, szanuję ludzi wykształconych. Jednak wykształcony a nie douczony ( czego wiele przykładów dał Pan Woszczek na tym forum ) to WIELKA RÓŻNICA.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3