Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 17, 2026 11:28 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 1:46 pm 

Waldemar Wolak napisał(a):
Dodotkowo dobrze robią podhalańskie inhalacje górnych dróg oddechowych i przewodu pokarmowego w dobrym wydaniu.

O tak,można się czuć jak Kubuś Puchatek po słoiczku miodu... :D

Ps.jeden złoty sznureczek nam się w niedzielę rozwiązał :wink:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 1:55 pm 

Jod jodem , ale ta młoda , świeża flądra . :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 2:52 pm 

Co prawda jestem zawodnikiem Ś.K.S.T."formuła " i ze spotkan wiem iz prezes klubu Pan Rajmund.P. stara się o remont toru i stara sie takze o jak najlepsze zorganizowanie kazdych zawodów w Rudzie śląskiej jak także kazdy uczestnik stara się aby to wyszło jak najlepiej. A co do nierównosci toru............ chciałbym zaznaczyc ze nierównosc toru nie jest specjalnie zrobiona.dodając że tor lezy na górnym śląsku przypominam ,ze było tam masowe wydobycie węgla kamienego. najblirzsza kopalnie sa połozone od toru w odległosci (w przyblirzeniu)500-700 metrów!!!!! więc co za tym idzie są szkody gurnicze! nikt nie chce zawodnikom robic na złosc. tor jest jaki jest jesli wam się nierównosci nie podobają to ustawcie modele tak aby tego nie odczuc moze bedziecie miec troszke gorsza przyczepnosc ale zato wam się płyty nie porysuja!
nierównosci są moze duze ale napewno nie jak tor do bagusów .ja juz jeździlem i nie ma tak źle jak to inni opisóją .przyjedzcie do rudy to zobaczycie ! a tory krytykuja ci ktuzy nie należą do zadnego klubu i w życiu nie zbudowali zadnego obiektu a w szczególnosci w BYTOMIU(chodzi o tory modelarskie)

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 3:15 pm 

Krzysztof Śmidecki napisał(a):
Co prawda jestem zawodnikiem Ś.K.S.T."formuła " i ze spotkan wiem iz prezes klubu Pan Rajmund.P. stara się o remont toru i stara sie takze o jak najlepsze zorganizowanie kazdych zawodów w Rudzie śląskiej jak także kazdy uczestnik stara się aby to wyszło jak najlepiej. A co do nierównosci toru............ chciałbym zaznaczyc ze nierównosc toru nie jest specjalnie zrobiona.dodając że tor lezy na górnym śląsku przypominam ,ze było tam masowe wydobycie węgla kamienego. najblirzsza kopalnie sa połozone od toru w odległosci (w przyblirzeniu)500-700 metrów!!!!! więc co za tym idzie są szkody gurnicze! nikt nie chce zawodnikom robic na złosc. tor jest jaki jest jesli wam się nierównosci nie podobają to ustawcie modele tak aby tego nie odczuc moze bedziecie miec troszke gorsza przyczepnosc ale zato wam się płyty nie porysuja!
nierównosci są moze duze ale napewno nie jak tor do bagusów .ja juz jeździlem i nie ma tak źle jak to inni opisóją .przyjedzcie do rudy to zobaczycie ! a tory krytykuja ci ktuzy nie należą do zadnego klubu i w życiu nie zbudowali zadnego obiektu a w szczególnosci w BYTOMIU(chodzi o tory modelarskie)

Litości,ten tekst jest gorszy od toru dla bagusów,żeby to chociaż tak wyglądało:

Co prawda jestem zawodnikiem Ś.K.S.T."Formuła " i ze spotkań wiem, iż Prezes klubu Pan Rajmund.P. stara się o remont toru i stara się także o jak najlepsze zorganizowanie każdych zawodów w Rudzie Śląskiej jak także każdy uczestnik stara się, aby to wyszło jak najlepiej. A co do nierówności toru............ chciałbym zaznaczyć ze nierówność toru nie jest specjalnie zrobiona.dodając, że tor leży na Górnym Śląsku przypominam ,ze było tam masowe wydobycie węgla kamiennego. Najbliższe kopalnie są położone od toru w odległości (w przybliżeniu)500-700 metrów!!!!! Więc co za tym idzie są szkody górnicze! Nikt nie chce zawodnikom robić na złość. tor jest, jaki jest, jeśli wam się nierówności nie podobają to ustawcie modele tak, aby tego nie odczuć może będziecie mieć troszkę gorsza przyczepność, ale za to wam się płyty nie porysują!
nierówności są może duże, ale napewno nie jak tor do bagusów .ja już jeździłem i nie ma tak źle jak to inni opisują .przyjedźcie do Rudy to zobaczycie ! A tory krytykują ci, którzy nie należą do żadnego klubu i w życiu nie zbudowali zadnego obiektu a w szczególności w BYTOMIU(chodzi o tory modelarskie)
Składni nie dotykałem bo się nie da. :shock:

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 4:37 pm 

Przyłączam się do Starszego Zaremby :lol:

urzekły mnie 'szkody gUrnicze'

w sumie dobrze oddaje klimat, doły, jak w U 8)

Artur

-------------------------------------------------
Rajdy RC - Zapraszam do uczestnictwa!

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 6:12 pm 

a tory krytykuja ci ktuzy nie należą do zadnego klubu i w życiu nie zbudowali zadnego obiektu a w szczególnosci w BYTOMIU(chodzi o tory modelarskie)

K.Ś no tak zapomnialem ze zbudowales tor w Rudzie Slaskiej, przepraszam najmocniej jak moglem przeoczyc tak wazna kwestie , to bylo ostatni raz .
Ci zawodnicy naleza do klubow , jak nie naleza do "Formuly' to znaczy ze sa beee i nie moga "krytykowac"

P.S To moze zawodnicy z Gdanska maja powiedziec ze nie mamy toru, byl przyplyw :):)

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 6:54 pm 

morze nie zbudowalem ale dbam o niego i staram sie aby jakos wyglondal i nie krytykuje go bo jest jaki jest i w poblirzu nie ma lepszego :!: a Aurel jak ci sie nie podoba ten tor to nie przyjerzdzaj do rudy:P prosta sprawa

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 6:57 pm 

Lesławie , uprzedziłeś mnie .Co za analfabeta . Tego nie można tłumaczyć ani dysleksją , ani dysgrafią . A może pisał pod dyktando ? :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 7:06 pm 

morze nie zbudowalem ale dbam o niego i staram sie aby jakos wyglondal i nie krytykuje go bo jest jaki jest i w poblirzu nie ma lepszego :!: a Aurel jak ci sie nie podoba ten tor to nie przyjerzdzaj do rudy:P prosta sprawa

Tak masz racje JAKOS wyglada .

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 7:08 pm 

Chłopie odpuść,nie poświęcaj całego czasu na porządki na torze,wpadnij do jakiejś szkoły(może po drodze na tor).
A ta ruda to ile ma lat,bo Ruda Śląska to z dużej litery... .Takie błędy to jak pisanie wulgaryzmami.Co na to P.Jacek Ż.moderator.Forum to nie szambo.Mój syn ,kiedy pisałem pod jego nickiem zbierał bury i wywody wychowawcze za treści,które zresztą były trafne(dzisiaj LOK sam lata z czapką) od każdego komu się wydawało ,że ma coś mądrego do powiedzenia.A na takie coś zmowa milczenia?
Wychowawcy młodzieży odezwijcie się teraz... :shock:

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 7:24 pm 

A moze by ten tor na off road przerobic? (Znacznie prosciej niz na on road :D)

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 7:38 pm 

Kolego Krzysztofie w swoim czasie klub Formuła był repzentowany przez najlepszych Zawodnikow w Kraju .Klub ten zdobył Puchar dla Najlepszego Teamu w Kraju.Ja i moj syn Artur jezdzilismy w barwach Formuły pełniłem oczywiscie role mechanika ,Aurel ze swoim Tatą rowniez wniesli duzy wkład dla klubu.Wiec prosze cie jak piszesz staraj sie to robic w miare poprawnie i z sensem.Bo niestety zrobiłes z siebie Posmiewisko oraz Aroganta.Kazdy ma prawo wypowiedzi ,wiec nie zaprzeczaj prawdzie ,jezeli ktos pisze ,ze tor w Rudzie Sl.sie konczy .
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 9:00 pm 
Raflee

Ja przyjade... pojezdze i bedzie widac, ze bylem gdzies na zawodach ;) (nawet po plycie podlogowej :D)
Zamowcie na nasz przedluzony weekend "by Roman Giertych" jakas ladna pogode... ;) Rok temu bylo super :P 40st w cieniu :D:D

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 10:15 pm 

Cytuj:
nierównosci są moze duze ale napewno nie jak tor do bagusów .ja juz jeździlem i nie ma tak źle jak to inni opisóją .przyjedzcie do rudy to zobaczycie !

Czyli rozumiem,ze jest lepiej niz 2002,2003,2004 i 2005 kiedy to przeswit 8mm pozwalal na puszczanie blyskow traca plyta z wegla o asfalt?
Po za tym nie chodzi o rysowanie modelu leczo o godne warunki scigania sie.Prawda jest taka ze gdyby nie byla to eliminacja to i tak mala liczba osob zgloszonych zmniejszyla by sie trzy-czterokrotnie.

Cytuj:
Aurel jak ci sie nie podoba ten tor to nie przyjerzdzaj do rudy:P prosta sprawa

Prawda jest taka ze gdyby nie byla to eliminacja tylko gp to i tak mala liczba osob zgloszonych zmniejszyla by sie trzy-czterokrotnie.

Tytuł: ruda
PostNapisane: Wt maja 23, 2006 7:41 am 

panowie komu przeszkadza tor i porysowany model ,są w Polskim modelarstwie klasy tak zwane wystawowe,tam modele się nie niszczą i nie brudzą.Można się napawać ich widokiem kilkadziesiąt lat.

A tak na poważnie komu nie pasuje niech gra w kulki w domu,czy to tak trudno zrozumieć,zamiast krytykować niech wszyscy malkontenci zrobią u siebie tor i pokażą całej Polsce jak to się robi.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona