Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 5:06 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 197 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 8:44 pm 

Proszę Panów.
Śledzę tę troszkę jałową dyskusje i popadam w coraz większe zażenowanie. Miałem nadzieję, że jeśli organizator imprezy mierzący w zaproszenie /za na szczeście lat kilka/ modelarzy z całej europy, zadba na najwyższym poziomie o organizacje zamiast "kłapać" na forum o tym czy o tamtym. Tak samo jak zawodników tak i organizatora obowiązują znane nam przepisy techniczne i sportowe. Po co zbędne dyskusje, zawodnik powinien się do nich stosować, sędziowie je egzekwować a organizator przygotować imprezę tak aby spełniała wszystkie warunki. Jeżeli wszyscy dopełnią swoich obowiązków to zawody jak każde powinny być nieustającą przyjemnością.
Za nietakt uważam tu stwiedzenie Pana Jacka o robiących chlew zawodnikach, ciekawy jestem czy zadba o to aby w serwisach przy każdym stole był kosz na smieci i jednorazowe ręczniki /Europa! a co!/ Czytam informacje zniechęcające kolejnych zawodników do udziału w ipmrezie a porządnie przygotowanego informatora jak nie było tak nie ma! Do zawodów zostało niewiele czasu, brak informacji o klasach; godzinach startu, propozycji zakwaterowania itd. itp...
Chcemy mieć zawody na najwyższym poziomie to zorganizujmy je na najwyższym poziomie. Co stoi na przeszkodzie zamknięcia list startowych na kilka dni przed zawodami, ustalenia grup i za wczasu zapobiegnięcia konfliktowi kwarców, tak aby po przyjeździe na halę każdy mógł bez możliwości roszad przystąpić do swoich startów. Zamiast uczenia Nas kultury spodziewałem się pełnego profesjonalizmu np. informacji gdzie mam postawić auto, w które drzwi wejść aby znaleść się przy swoim stoliku, gdzie mogę się przebrać /bo zima - gruba kurtka, cięźkie buty.../
aaa... rozgadałem się...
Są miejsca, do których przyjeżdżamy od lat znamy warunki pobytu i starów, jeżeli ktoś organizuje zawody w nowym miejscu, niech się dziwi zapytaniom i obawom szczególnie po takiego rodzaju zaproszeniu - przyjedźcie do nas ale jak wam nie pasuje to nie nasza wina tylko "tamtych". Nasze spotkania są specyficzne i jeśli ktoś się obawia, że "posadzka się porysuje" niech zadba o to aby aby były przy wejściu filcaki.
Jeśli będzie porządna informacja, że filcaków brak to wezwę je ze sobą ale kto uzna protest, gdy w informatorze zabraknie informacji o 100 PLN na pchełkę i karze mi biegać po Warszawie w poszukiwaniu bankomatów?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:01 pm 

UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!!

Na prośbę Pana Niko właściciela ATA organizatora zawodów informuje, że na zawodach będą dopuszczone płyny zgodne z przepisami EFRA.

Przepraszam za zamieszanie.

Ostatnio edytowano N sty 29, 2006 7:27 pm przez Jacek Żurek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:03 pm 

Uff super!! :D

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:10 pm 

Cieszy mnie to niezmiernie. Gratuluje i juz pakuje walizki modelarskie ze soba na urlop. do zobaczenia

II Vice mistrz Polski 2005 na asfalcie w klasie Mikro Open
Sprint 2 plus Xray M18MT

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:10 pm 

[quote="Zbigniew Ciećwierz"] sędziowie z urządzeniem AMB-RC też będą w Fontannie tylko pod scianą pod zawodnikami....

Rodzi się nowa tradycja modelarska-sędzia w fontannie,ale za to nareszcie zawodnicy będą "górą"

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:22 pm 

a co tam słychać w kwestii INFORMATORA ??

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:25 pm 

Z tego co czytałem to ktoś zobowiązał sie go umieścić na stronce do 28 stycznia :) więc jeszcze ma 1 godzinę i 35 minut :D

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:31 pm 

no juz zostało tylko 1 godz 29 min :twisted: [/b]

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:34 pm 

dajcie chwile czasu - nie możemy sie z Markiem skontaktować

p.s.
w sprawie stolików

planujemy wyposażenie:
30 stolików
60 ław do siedzenia

takich jak w ogródkach piwnych

oczywiscie mozecie zabrac swoje

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:44 pm 

Janusz Potepa napisał(a):
Proszę Panów.
Śledzę tę troszkę jałową dyskusje i popadam w coraz większe zażenowanie. Miałem nadzieję, że jeśli organizator imprezy mierzący w zaproszenie /za na szczeście lat kilka/ modelarzy z całej europy, zadba na najwyższym poziomie o organizacje zamiast "kłapać" na forum o tym czy o tamtym. Tak samo jak zawodników tak i organizatora obowiązują znane nam przepisy techniczne i sportowe. Po co zbędne dyskusje, zawodnik powinien się do nich stosować, sędziowie je egzekwować a organizator przygotować imprezę tak aby spełniała wszystkie warunki. Jeżeli wszyscy dopełnią swoich obowiązków to zawody jak każde powinny być nieustającą przyjemnością.
Za nietakt uważam tu stwiedzenie Pana Jacka o robiących chlew zawodnikach, ciekawy jestem czy zadba o to aby w serwisach przy każdym stole był kosz na smieci i jednorazowe ręczniki /Europa! a co!/ Czytam informacje zniechęcające kolejnych zawodników do udziału w ipmrezie a porządnie przygotowanego informatora jak nie było tak nie ma! Do zawodów zostało niewiele czasu, brak informacji o klasach; godzinach startu, propozycji zakwaterowania itd. itp...
Chcemy mieć zawody na najwyższym poziomie to zorganizujmy je na najwyższym poziomie. Co stoi na przeszkodzie zamknięcia list startowych na kilka dni przed zawodami, ustalenia grup i za wczasu zapobiegnięcia konfliktowi kwarców, tak aby po przyjeździe na halę każdy mógł bez możliwości roszad przystąpić do swoich startów. Zamiast uczenia Nas kultury spodziewałem się pełnego profesjonalizmu np. informacji gdzie mam postawić auto, w które drzwi wejść aby znaleść się przy swoim stoliku, gdzie mogę się przebrać /bo zima - gruba kurtka, cięźkie buty.../
aaa... rozgadałem się...
Są miejsca, do których przyjeżdżamy od lat znamy warunki pobytu i starów, jeżeli ktoś organizuje zawody w nowym miejscu, niech się dziwi zapytaniom i obawom szczególnie po takiego rodzaju zaproszeniu - przyjedźcie do nas ale jak wam nie pasuje to nie nasza wina tylko "tamtych". Nasze spotkania są specyficzne i jeśli ktoś się obawia, że "posadzka się porysuje" niech zadba o to aby aby były przy wejściu filcaki.
Jeśli będzie porządna informacja, że filcaków brak to wezwę je ze sobą ale kto uzna protest, gdy w informatorze zabraknie informacji o 100 PLN na pchełkę i karze mi biegać po Warszawie w poszukiwaniu bankomatów?

1.
reczników nie bedzie
beda worki na smieci

2. w BC jest podziemny parking - takze strzezony
goraco zachecam aby jednak zostawic samochod na dozorowanym

3. TOR bedzie w centralnym miejscu BC obok fontanny
serwis miesci sie obok oddzialu Poczty Polskiej
dostep jest prosto z parkingu

TOR i serwis mieści sie na poziomie tzw. -1

4. mozna chodzic w obuwiu takim jakie sie ma
nawet w gumofilcach

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:58 pm 

Marek ma dzisiaj imprezę szachową i nie przeszkadzajcie mu.Wstępnie można podać informacje na stronie gdzie powstaje baza o zawodnikach,albo na stronie LOK.

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 10:58 pm 

Jacek Żurek napisał(a):
Janusz Potepa napisał(a):
Proszę Panów.
Śledzę tę troszkę jałową dyskusje i popadam w coraz większe [...]poszukiwaniu bankomatów?

1.
reczników nie bedzie
[...] w gumofilcach

A czy ja mogę sie wreszcie dowiedziec, w którym miejscu bedzie PODEST?? (tzn względem tego planu)

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 11:08 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Odpowiadam według projektu opracowanego przez Patryka Raczyńskiego podest (miejsce dla zawodników sterującymi modelami) jest przewidziane na półpiętrze nad fontanną z wyłączeniem schodów dla publiki.Woda na czas zawodów zostanie spuszcona po prawej stronie w fontannie przewdzine jest miejsce na zdawanie modeli oraz aparatur sędziowie z urządzeniem AMB-RC też będą w Fontannie tylko pod scianą pod zawodnikami.Tor oraz w.w szczegóły zostały omówione i przedstawione Panu Janowi Matukinowi sędziemu głównemu podczas spotkania w Blue City i zostały zaprobowane.
P.s miejsce na serwis 100 m od toru trwają rozmowy o zapewnieniu odpowiedniego nagłośnienia.

Radżę szykować kondycję na 100m i pięterko...ja trenuję pływanie to chyba dam radę

Ostatnio edytowano So sty 28, 2006 11:10 pm przez Filip Zaremba, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 11:09 pm 
Kolego Rafale P przeczytaj to co Ja napisałem na stronie 10 to się dowiesz gdzie jest podest.A już myśałem że nikt nie czyta tego co piszę.

Tytuł:
PostNapisane: So sty 28, 2006 11:16 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Odpowiadam według projektu opracowanego przez Patryka Raczyńskiego podest (miejsce dla zawodników sterującymi modelami) jest przewidziane na półpiętrze nad fontanną z wyłączeniem schodów dla publiki.........

no fajnie, ja pytam gdzie bedzie względem planu, bo w życiu nie byłem w Blue City i stwierdzenie na "półpiętrze nad fontanną" mi nic nie mówi,

chiałem wiedziec czy to bedzie od strony prostej, czy moze w innym miejscu

pozdrawiam, RAFAŁ PAJOR

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 197 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona