Witam Wszystkich
Czuję się wywołany, więc odpisuje!
1. Tak jak poprzednio pisałem w innym temacie wszystko wskazuje na to, że w Murowanej Goślinie powstanie pierwszy profesjonalny tor OFF ROAD a w późniejszym czasie ON ROAD. Ten pierwszy ma być gotowy na Eliminacje, czyli przełom Lipiec/Sierpień, więc zorganizowanie imprezy wcześniej jest nie możliwe, bo budowa toru rusza w Kwietniu. Prawdopodobnie będziemy zapraszać zawodników z Niemiec, ponieważ Murowana współpracuje z Niemieckimi miastami, jeśli chodzi o wymianę młodzieży, więc myślę, że nas odwiedzą niejednokrotnie - przynajmniej taki jest cel.
2. Ostatnio widzę i czytam na forum sporo ciekawych postów, jest tam napisana gorzka prawda o naszych zawodach (myślę tutaj o wszystkich zawodach eliminacyjnych i Mistrzostwach Polski wszystkich organizatorów) i o całej otoczce. Murowana miała zorganizować MP Off Road 2006 takie stanowisko przedstawił pan Ciećwierz na EMP 2005 niestety decyzje zapadły inne, (aby było jasne nie jest to żal do kogoś, więc proszę sie nie tłumaczyć), lecz na szczęście kasa została przyznana wiec Murowana zorganizuje jeszcze jedną imprezę na nowym obiekcie, ale raczej nie będzie ona kolejną eliminacją

(sami rozumiecie, że impreza musi mieć prestiż skoro powstanie taki obiekt).
3. Mam jakąś wizję odnośnie następnego sezonu i organizacji imprez, moim skromnym zdaniem nie jest ważne czy będę miał tytuł MP czy Najlepszego Zawodnika w danej klasie, liczy sie poziom zawodów i liczba zawodników, organizacja zawodów, dobry tor, bo tylko wtedy jest możliwość sprawdzenia, co jest wart dany model i zawodnik.