Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 8:47 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 146 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 10:16 am 

Marcin Bassara napisał(a):
Bartoszek nie cwaniaku przy komputerze bo to każdy potrafi w swoim ciemnym pokoiku :) .Jeśli nie widziałeś ograniczników to idź do okulisty jeśli w sobotę popaczyłeś na tor z drogi to twoje cwaniactwo jest nie na miejscu. Fakt lało i to bardzo przez prawie dwa dni ale w sobotę o godzinie 14 było jeż można jeździć tylko wokół toru było błoto.
A po drugie jeśli masz tak duże wymagania bo jesteś zawodnikiem profesjonalnym to lepiej nie wyjeżdżaj zagranice bo tylko wstyd przyniesiesz swoim profesjonalizmem. Czekam na spotkanie w Brzegu tam sobie wyjaśnimy parę rzeczy .Czy były jakieś zawody do których byś nie miał ale?

Bassara tu przesadziłeś i to max !! Personalnie do Ciebie nic nie mam, chyba nawet ze sobą nie rozmawialiśmy. Jednak byłeś organizatorem i tutaj dałeś plame !! Zamiast przyznać się do błędów i je poprawić to będziesz mi tutaj takie bzdurne teksty wypisywał. Moje zdanie wypowiadam i na forum i na żywo więc nie filozofuj teraz, a jak już chcesz to wykaż się jakąś inwencja twórczą a nie plagiatem :)

W sobote jak tylko przyjechałem to sobie cały tor obszedłem, pooglądałem podest więc co ty za głupoty piszesz ??

Czy Ty wiesz jak ogranicznik toru wygląda ? To nie jest ta taśimka na kijkach co ją dookoła toru porozbijaliście. Jasne rury wytyczające tor były w dwóch miejscach: 1 - w "super" miejscu do tankowania (mieszczące może 5 miechaników) 2 - na prostej z duża hopą. Są tam miejsca że nie wiesz czy skracasz tor czy jeszcze na nim jesteś !!

I nauczcie się wkoncu rozgraniczać atmosfere panującą od warunków technicznych !! Atmosfera była świetna, w MT mamy super grupę i potrafimy razem działać, technicznie ze strony organizacyjnej było kiepsko.

Przestań generalizować i wycierać swoją wpadke innymi słabymi imprezami !!

Podjołeś się budowy toru, organizacji zawodów, jednak nie licz na to że będziesz wychwalany pod niebiosa za bubla i że będzie ktoś zachwycony tylko tym, że próbowałeś !!

Na koniec mojej wypowiedzi tylko jedna prośba, nie pisz, że "spotkamy się i pogadamy" bo każdy dosłownie każdy który tak pisze nabiera wody w usta i nawet się nie odezwie. Jest tak, że na forum jest inna postawa i na żywo też, a szkoda bo to tylko jest zakłamanie nie wiem po co tworzone.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 10:48 am 
Raflee

Marcin - ja juz kilka razy jechalem na zawody w deszczu z mysla "zebym tylko sobie zdarzyl pojezdzic"
Jesli chodzi o bloto w modelu - sa pewne specyfiki, dzieki ktorym bloto sie nie przykleja... :) i sa one bardzo ogolno dostepne :P juz pomijam fakt, ze kosztuja grosze.

Teraz wywod do Bartoszka...
To ze Ci nie poszlo to nie znaczy, ze zawody byly lipne :lol:
Po co piszesz jak nie jezziels w sobote? A sorry... miales inne zaowdy :lol: w sumie to chyba nawet derby ;)
Przynajmneij moglbys sobie odpuscic te swoje beznadziejne komentarze, zeby okazac troche szacunku dla tych, ktorzy ten tor zrobili. Jak narazie to jest najlepszy i najmocniejszy tor na ktorym bylem... oprocz tego szybki, no i te hopy :D
Organizatorzy i sedziowie odwalili kawal dobrej roboty. Wszystko bylo super i jak ktos napisze jeszcze cos rownie ciekawego jak Ty to bedzie znaczylo zescie sa tak samo zryci...

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 10:59 am 

Jeśli miałeś jakies obiekcje co do toru to czemu mi tego nie powiedziałes na zawodach to chyba ty nabierasz wode w usta. I naucz się przegrywać. Nie szystko wyszło jak miało wyjść i tego nie ukrywam , przyznaje się do tego. A twoje wypowiedzi sięją tylko zamęt i przemyślenia swoje zostaw je dla siebie. A co do przesady to się zastanów nad tym. Do zobaczenia.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 11:08 am 

Rafał te specyfiki są i łatwo dostepne i znane jak wd40 chociażby ale nie mów że model bedzie czyściuteńki, buty też se miałem tym spryskać?? jest jak jest ale za "zryty" bo zapewne to chyba też do mnie się może odnosić co nie!!
Ale co mnie to jak mogłem w ogóle przyjechać w niedziele sobie na eliminacje i nikt by nie miał wtedy buntu bo przecież nikt na to nie zwraca uwagi ostatnio !!

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 11:51 am 

dla mnie było bomba.

dziękuję organizatorom i zawodnikom.

pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 12:16 pm 

Marcin wierz mi, że moje wypowiedzi nie mają nic wspólnego z miejscem które zajmuje. Wypowiadam się merytorycznie na ten temat bo przecierz o to chodzi. Napisałem wcześniej że macie tam bardzo dobrą nawierzchnię na tor offroad i warto by było nad nią popracować.
Nie warto generalizować pełnych opinii bo ze startujących, w sumie powinno być ok 40 osob wypowiedziało się kilka.

Malczyński, jak już cos piszesz to postaraj się żeby to miało ład i skład. Nawet jak byś po kupie jeździł to byś był zadowolony, bo przeca masz ogromne doświadczenie i jesteś super pro zawodnikiem.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 12:32 pm 
Raflee

Marcin Jasiński napisał(a):
Rafał te specyfiki są i łatwo dostepne i znane jak wd40 chociażby ale nie mów że model bedzie czyściuteńki, buty też se miałem tym spryskać?? jest jak jest ale za "zryty" bo zapewne to chyba też do mnie się może odnosić co nie!!
Ale co mnie to jak mogłem w ogóle przyjechać w niedziele sobie na eliminacje i nikt by nie miał wtedy buntu bo przecież nikt na to nie zwraca uwagi ostatnio !!

WD40 nie - Plak :)
Ja my tym popryskali i jesli widziles model Arka to wiesz jak wygladal po spryskaniu... tak samo jak przed zawodami :)
to "zryty" to sien ie odnosi do Ciebie.

Bartoszek:
Rozumiem, ze Ty z tego wszystkiego po ostatnim sezonie zjadles wszystkie rozumy i uwazasz sie za mistrza swiata jak objezdzles wszystkie MT swoim truggy :lol:
Masz jakies watpliosci co do moje doswiadczenia? W przeciwienstwie do Ciebie ja juz mam jakies wieksze osiganiecia... np. 2 wicemistrze polski i jeden mistrz... i wszystko zgodnie z przepisami :lol:
Skoro o kupie piszesz to najwyrazniej masz juz doswiadczenia w tych sprawach - pracujesz moze w oczyszczali sciekow? Albo twoim drugim hobby sa zapasy w kupie...
a skoro Ci przeszadza mokra nawierzchnia toru off-roadowego to chyba pomyliles sporty... moze lepiej przerzuc sie na pisanie dowcipow, bo te ktore tutaj wypisujesz sa przednie :lol:

A skoro juz jestesmy w temacie doswiadczenia ti Twojej negatywnej ocenie spowodowanej miedzy innymi "zla" nawierzchnia toru - pewnie znasz przyslowie "zlej baletnicy przeszkadza rabek od spodnicy" ktore w twoim przypadku pasuje "jak w morde strzelil" :lol:

Ja jezdze po wszystkim co sie miesci w granicach "nomalnosci" i jakos mokry tor, lub bloto wcale mi nei przeszkadza... Off-road to off-road i tym sie po gladkim jak lustro asfalcie nie jezdzi. A jesli masz inne zdanie to kup sobie np. IC-8 i zobaczymy co potrafisz mistrzu :lol: moze dasz rade sie wciagnac na jakies przedostatnie miejsce :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 1:14 pm 

Ha i jeden dymi. Wieszmi i tak po takim deszczu ten tor wyglądał dabrze, wiem było błoto ale tu nic nie mogłem zrobić. Ale no cóż zawsze mogło być lepiej.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 1:43 pm 

Malczyński Ty czasem czytasz to co piszesz ??

Po wynikach widze że mistrunio z Ciebie nad mistrze, rzeczywiście trzeba być super utalentowanym żeby być 23 na 30 zawodników w rankingu ogólnym. :lol:
A w tych EMP 9 na 14 zawodników, no to jest rzeczywiście czym się chwalić. Dziwie się że jeszcze Ci pomnika nie wybudowali :lol:

I staraj się na przyszłość nie używać słów których nie znasz znaczenia.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 2:16 pm 

Dziwne że jeszcze zaden z ADMINÓW nie zjechał tego tematu ze sobie pogaduszki robia na PRIV ŁADUJCIE jak macie coś do kogoś. Bo temat nie jest zatytułowany "Kto jest lepszą CIOTĄ"
No nie moge jak dzieci po ile wy lat macie, jak chcecie się wygadać to na CZAT tam napewno ktoś wysłucha smutków co byś chciał a czego nie było...
GRRRRrrrrrr....

P.S. Czy ktoś by mógł wywalić te posty ma ktorych niema wzminaki o torze :D a na koniec i tą wypowiedz HEHEHE

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 2:26 pm 

Ajo_00 napisał(a):
"Kto jest lepszą CIOTĄ"

Myśle, że gdzieś jest granica, a Ty troszkę ją nadszarpnąłeś !!

gg: 3625580
SS 4.6 + Sanwa mx 3 - 40.375 MHz
Kawasaki KFX 700
Micro RS4 - dla syna.
http://www.rcpics.net/member/olowaw

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 5:00 pm 

JAK ZWYKLE !!!!!!!!!!!!!!!!!
No chyba jednak nie pzregada takim ludziom "NADSZARPNOŁEŚ" przeczytaj powoli cała wypowiedz a nie kopiuj tylko kruczki które nie mamja nic na mysli tylko poprstu wypowiedz musialem jakos ulepic PROSTE :D

Jesli cie obrazilem wybacza ale MOWIŁEM JAKIES ALE TO NA PRIV

P.S. Szkoda ze nie jestem adminem tego forum ale bym was jechał
BAN BAN BAN hahaha

P.S.2 -----> BAD DAY

KONIEC

I tak bedzie jakieś "ALE" normalka...
POLSKA to smieszny kraj....

Ostatnio edytowano Pn lip 03, 2006 5:03 pm przez Ajo_00, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 5:00 pm 

Grrrrr.....

KONIEC

Starsznie mam zły dzień nawet niewiem z kad 2 razy posty te same sie zorbily :shock: :?

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 5:22 pm 
Raflee

Maciej Bartoszek napisał(a):

Po wynikach widze że mistrunio z Ciebie nad mistrze, rzeczywiście trzeba być super utalentowanym żeby być 23 na 30 zawodników w rankingu ogólnym. :lol:
A w tych EMP 9 na 14 zawodników, no to jest rzeczywiście czym się chwalić. Dziwie się że jeszcze Ci pomnika nie wybudowali :lol:

Widzisz to co chce widzisc - bylem TYLKO na jednej eliminacji off-road w tym sezonie, w fianle wystartowalem kolo 9 min i zakonczylem kolo 23-24... a po eliminacjach bylem 5 i mialem strate 0.3s do 4 i jakies 2-2.5s do 3.
Jak jestes taki mistrzu to powiedz ktory teraz byles... :lol:

To moze mi jeszcze powiedz ktorego slowa, ktore napsialem nie znam znaczenia?

Ty masz jakis problem ze soba? Jakies kompleksy? Nikt cie pewnie nie zauwaza to chcesz zwrocic na siebie uwage swoja glupota - coz, kazdy sposob jest dla ciebie dobry. Napewno by nie zaszkodzilo jesli przed wyslaniem tych wczeniejszych postow pomyslal troche, o ile wogole kiedykolwiek korzyzstasz z tego co masz pod deklem...
A moze jak pisales tego 1 posta to juz ta "faza" byla... :lol:
Jak masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia to czekam, bo widze zes wylewny jest :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 03, 2006 6:59 pm 

Rafał Malczyński napisał(a):
Maciej Bartoszek napisał(a):

Widzisz to co chce widzisc - bylem TYLKO na jednej eliminacji off-road w tym sezonie, w fianle wystartowalem kolo 9 min i zakonczylem kolo 23-24... a po eliminacjach bylem 5 i mialem strate 0.3s do 4 i jakies 2-2.5s do 3.
Jak jestes taki mistrzu to powiedz ktory teraz byles... :lol:

To moze mi jeszcze powiedz ktorego slowa, ktore napsialem nie znam znaczenia?

Ty masz jakis problem ze soba? Jakies kompleksy? Nikt cie pewnie nie zauwaza to chcesz zwrocic na siebie uwage swoja glupota - coz, kazdy sposob jest dla ciebie dobry. Napewno by nie zaszkodzilo jesli przed wyslaniem tych wczeniejszych postow pomyslal troche, o ile wogole kiedykolwiek korzyzstasz z tego co masz pod deklem...
A moze jak pisales tego 1 posta to juz ta "faza" byla... :lol:
Jak masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia to czekam, bo widze zes wylewny jest :lol:

Zapraszam na asfalt na pojedynek :lol: oczywiście IC-10 :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 146 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona