Krzysztof Trella napisał(a):
Cytuj:
Nie mozna z czegos zrezygnowac bo nie ma w tym ktos interesu - chyba ze te zawody sa po to by miec zysk ze sprzedazy modeli HPI ale mam nadzieje ze nie tylko o to chodzi.
Wielokrotnie proponowałem LOK-owi rozwiązania współpracy. Impreza na której Pan jeździł w Zgierzu była w całości finansowana z mojej kieszeni i Waszego wpisowego. LOK odmówił mi włączenia tych zawodów do eliminacji MP.
Pomimo tego ze w kilku kategoriach nie było wystarczającej ilości zawodników i tak rozdaliśmy dyplomy i nagrody aby nikomu nie robić przykrości.
Jeśli tak ma być dalej to prosze dać mi powód dla którego mam organizować zwody dla klas w których HPI nie produkuje modeli.
Cytuj:
skoro LOK ma dofinansowywac ta impreze to nie widze przeszkod by klasa IC-8T byla rozegrana - jest to oficjalna klasa ktora obowiazuje w polsce a zeby gra nie byla o pietruszke to moge ufundowac puchar dla zwyciezcy serii imprez - " zaden problem "
Pismo które wysłałem do LOK-u z prośbą o wsparcie jest raczej retoryczne i bardzo bym się zdziwił otrzymując na nie pozytywną odpowiedź. Oczywiście jeśli jednak został bym mile zaskoczony wówczas jak najbardziej ma Pan racje i nie widzę powodu aby IC 8 nie miały jeździć. Nadal tylko pozostaje problem nagród i reszty kosztów imprezy. Stąd uważam ze propozycja Jacka była jak najbardziej słuszna i logiczna. Również bardzo chętnie przyjmiemy Pana propozycję.