Bugi napisał(a):
Rowniez powodzenia zycze, z checia kiedys sie pojawie na tej imprezie (przepisowym modelem

)
Dziękuję za życzenia sukcesów i serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych.
Co do dyskusji pt. „dla czego, po co, i jakim prawem” to przepraszam ale nie chcę wdawać się w kolejna bezcelową dyskusję na forum.
Organizacją upoważniona do spełniania życzeń wszystkich modelarzy jest LOK. Próbowaliśmy złożyć LOK-owi daninę w postaci toru na Malince, naszego zaangażowania, środków finansowych, chęci współpracy itd…..
Danina została odrzucona więc nie miejcie pretensji że robimy coś inaczej i po swojemu. Absolutnie nie czuje się w obowiązku zajmowania LOK-owskiej pozycji wiodącej organizacji. Zawsze byłem, jestem i będę zainteresowany współpracą z każdym kto rozumie znaczenie tego słowa.
Więc jeśli macie jakieś konkretne propozycje chętnie wysłucham.
Z góry natomiast przepraszam, że ktoś poczuje się odrzucony – nie jestem w stanie dogodzić wszystkim. Już raz opuściłem gardę i dostałem lewym prostym między oczy. Staram się szybko wyciągać wnioski - myślę ze raz mi wystarczy.
Teraz robię swoje na tyle na ile mnie stać.