Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr lis 12, 2025 6:29 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: N mar 06, 2011 1:01 pm 

Lada dzień na stronie RC-AUTO powinien znaleźć się informator i formularz zgłoszeń. Zapraszamy chętnych z całego kraju i nie tylko:) Jeśli nie dajemy rady zrobić całego cyklu spotkajmy się choć raz w roku i zorganizujmy fajną wspólną imprezę. Przy okazji zawodów można będzie obejrzeć dorobek Klubu Modelarskiego w Zawadzkiem. Oprócz tego zapewniamy poczęstunek, bufet, noclegi i wiele innych atrakcji.
Będzie to nasz debiut w organizacji tego typu imprezy, ale widziałem niejedne zawody na zachodzie mam skalę porównawczą. Będziemy się starać zrobić wszystko na jak najwyższym poziomie, by każdy wracał z uśmiechem na twarzy i był zadowolony z imprezy.
Pozdrawiam i Serdecznie Zapraszam!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn mar 14, 2011 12:34 pm 

Jest już informator:)
http://www.rcauto.pl/modules.php?name=I ... kaz&id=122

Osoby chętne do zakwaterowania proszę o kontakt mailowy ze mną;)
roland.rzepczyk@gmail.com

Pozdrawiam

PostNapisane: Wt mar 22, 2011 12:30 am 
Administrator forum

Dalej dalej- już niecałe 2 tygodnie, niech formularz w rubryce Truck i 2WD bardziej się zapełni ;) nie ma na co czekać :mrgreen: .
Nie pozwólcie by Open nam za bardzo odjechał :lol: .

PostNapisane: Wt mar 22, 2011 10:55 am 

Ile biegów eliminacyjnych jest zaplanowane? Jakieś limity odnośnie minimalnej ilości zawodników w klasie?

PostNapisane: Wt mar 22, 2011 2:22 pm 

Przewidujemy 4 biegi eliminacyjne i 3 finały. Mam przynajmniej taką nadzieję.
Minimalna liczba zawodników w klasie to 3 osoby.
Zapraszam i Pozdrawiam!

PostNapisane: Śr mar 23, 2011 3:46 pm 

Udało się nam załatwić stoliki i krzesła da wszystkich uczestników imprezy. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi, żeby jeszcze bardziej uprzyjemnić wam imprezę, proszę śmiało pisać, postaramy się zrobić wszystko co w naszej mocy :) Zapraszam wszystkich niezdecydowanych. Zawadzkie ma szanse wejść na stałe do kalendarza imprez modelarskich w Polsce, zarówno jeśli chodzi o 18tki jak i 10tki. Potrzebujemy tylko Was - zawodników, by władze widziały, że nie bawi się tym garstka ludzi w Polsce.
Każdy kto odpuszcza MP w Warszawie, może wpaść do nas, atmosfera małej miejscowości daje się tam we znaki.
Prosimy oczywiście o nie traktowanie tego jako bojkotu oficjalnych Mistrzostw Polski w Warszawie. Nie mieszamy się w "politykę" i nie chcemy nikomu szkodzić.
Pozdrawiam!
Roland Rzepczyk

PostNapisane: Wt mar 29, 2011 6:48 pm 

Witam,

Czyżby mikrusy całkiem padły w naszym kraju ? Nawet na jedne zawody w roku nie ma chętnych ? Szkoda ...

Pozostaje nam tylko PMMS RC (micro Open) i zawody w Czechach.
Niestety jesteśmy pod względem ilości zawodów i ich organizacji trochę do tyłu do naszych południowych sąsiadów, eeech...

Zapraszamy do Zawadzkiego ( wszystkich) i do Ścinawki 2.04.2011 (micro Open) !

Mikrusy forever ! :)

PostNapisane: Wt mar 29, 2011 7:06 pm 

Oj kiepska, kiepska ta frekwencja... Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze pojawi. Postaramy się zrobić co w naszej mocy, by uprzyjemnić dodatkowo zawodnikom czas rozgrywania zawodów. Zapraszamy również z osobami towarzyszącymi :D
Pozdrawiam!

PostNapisane: Wt mar 29, 2011 7:20 pm 

Chwalebne jest że podejmujecie się organizacji zawodów, zastanawia mnie tylko w jakim celu były te szumne zapowiedzi treningów, miały byc 20 marca - nie bylo, potem 27 marca na 150% - nie było, a teraz zapraszacie na treningi 3 kwietnia w niedzielę o godzinie 18 - dla kogo chyba tylko dla mieszkajacych w Zawadzkiem. Trochę to podkopuje zaufanie do Was jako organizatorów i proponuję na przyszłość niczego publicznie nie ogłaszać nie mając pewności jak będzie.

PostNapisane: Wt mar 29, 2011 7:53 pm 

Ogłoszenie o treningach było tylko na lokalnym forum. Terminy były przesuwane z powodu problemów z wykładziną. Szczegóły pozostawię jako tajemnica wewnątrz-stowarzyszeniowa. Zapewniam jednak, że już nic się nie zmieni i treningi jak i zawody odbędą się bez żadnych poślizgów. Dla zachęty dodam jeszcze, iż grupa osób, będąca członkami Stowarzyszenia, organizowała już nie jedną imprezę, między innymi huczne MP modeli Pływających klas NS w Dobrodzieniu, jeśli podejmujemy się organizacji czegoś, staramy się z naszej strony zapewnić wszystko w 100%, nie było wpadek. W przypadku przesuwanych treningów, nie zostało nic upublicznione na forum ogólnokrajowym, lokalna społeczność, odwiedzająca RCPlanet.pl, wiedziała o treningach. Zdarza się tak, że z powodu sytuacji na którą nie mamy wpływu, trzeba coś odwołać. Tak było z treningami.
Zapraszam jeszcze raz na Zawody, gdyż to jedyna okazja dla mikrusowców, by się spotkać i pośmigać.
Pozdrawiam!

PostNapisane: Wt mar 29, 2011 9:30 pm 

Forum to forum, lokalne (nie wiem czy wlaściciel RcPlanet.pl się nie obrazi) czy nie, jest ogólnie dostępne i nie powinno się publicznie składać obietnic (oczywiście chodzi o treningi) bez pokrycia. Ale na zawody jedziemy i oby nas jak najwięcej.

PostNapisane: Śr mar 30, 2011 6:02 am 

fragles napisał(a):
Chwalebne jest że podejmujecie się organizacji zawodów, zastanawia mnie tylko w jakim celu były te szumne zapowiedzi treningów, miały byc 20 marca - nie bylo, potem 27 marca na 150% - nie było, a teraz zapraszacie na treningi 3 kwietnia w niedzielę o godzinie 18 - dla kogo chyba tylko dla mieszkajacych w Zawadzkiem. Trochę to podkopuje zaufanie do Was jako organizatorów i proponuję na przyszłość niczego publicznie nie ogłaszać nie mając pewności jak będzie.

Życie organizatora nie jest łatwe,zwłaszcza tego debiutującego.Los często "rzuca" kłody pod nogi,być może po to ,żeby ogorzał w trudach.Nawet tak "doświadczonym"jak Tym z Pabianic nie wychodzi.Myślę,że krytyka jest nie na miejscu.Lepiej można by zapytać ;chłopaki nie wyszło,to może jakoś pomóc.Ja tam wierzę w "Zawadzkie" i mam do nich zaufanie bo mają determinację...

PostNapisane: Śr mar 30, 2011 7:41 am 

Zaremba Lesław napisał(a):
Ja tam wierzę w "Zawadzkie" i mam do nich zaufanie bo mają determinację...

To prawda, ekipa z Zawadzkiego ma dużo chęci i energii do organizowania zawodów modeli kołowych - nie zaprzepaśćmy ich trudu i przyjedźmy na zawody małymi modelami :).
Pozostawmy wszelkie animozje i urazy i zacznijmy się wreszcie bawić.
Za naszymi południowymi sąsiadami : "Jezdíme pro radost a potěšení a proto jsme stále v pohodě." I o to chodzi :D !

Mikrusowcy przyjeżdżajmy do Zawadzkiego.

PostNapisane: Śr mar 30, 2011 12:16 pm 

A odpowiedzialność za słowa już u nas nic nie znaczy?, Niektorzy pracują w soboty i niedziele i muszą swoje plany dopasować a tu raz tak a na drugi dzień inaczej, dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane, oceniajmy po czynach a nie po obietnicach.

PostNapisane: Śr mar 30, 2011 9:55 pm 
Administrator forum

To nie jest odpowiedni temat na takie dyskusje, bo zawody na szczęście się odbędą, a treningi- no cóż tak bywa, że mimo chęci nie wychodzi czasem, swoją drogą dobrze że tylko treningi ;).

Powracając do tematu chcę powiedzieć, że wystawiamy większą niż zazwyczaj ekipę w trucku 8)- mam nadzieję, że reszta fanów małego off-roadu nie zawiedzie i w liczbie startujących przegonimy opena. W końcu im więcej Trucków, tym więcej skoków i spektakularnych niedolotów ku uciesze widzów, a co za tym idzie radości z zawodów :lol: .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona