Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 12:15 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 182 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 5:10 pm 

Ludzie przestańcie się kluci i szukać afery!!!!. Po tym jak się dowiedziałem ze zawody w Lublinie maja być odwołane złożyłem propozycje do loku o zrobienie zawodów. Jestem zawodnikiem i liczą się dla mnie tylko zawody i trening!!! Postawiłem sobie cel, że zrobię tor jak najlepszy korzystając z wiedzy z zawodów zagranicznych i z normalnymi treningami zaczynającymi się od piątku. Sam mam dość jeżdżenia na zawody i przez cały dzień jeżdżenia 3 razy i bez możliwości treningu,albo z treningami 2 godzinami stylem wszyscy razem!!!!!. Chciałem zrobić zawody by wszyscy mogli się najeździć.!!!!
Nie mam w tym żadnego interesu. Wszystko staram się finansować z własnej kieszeni. Nie szukam żadnego konfliktu!! Złożyłem propozycje do loku i lok zdecydował gdzie się maja odbywać zawody. Były dwie propozycje organizowania zawodów i została wybrana moja. Myślałem ze wszystko zostało załatwione polubownie,jednak widzę ze nie!! Ludzie zachowajmy ten zapal do robienia zawodów i się nie klucmy rok jest długi. Coś pisaliście ze ustaliliście termin w Blue City ! Ja z lokiem 2 tygodnie wcześniej rozmawiałem na temat zawodów w Warszawie . A i argumentami nie jest odległość miejsca zawodów ja śmigam na zawody oddalone od domu o 1200 km i po parę razy jestem w kłodzku 450 km.

Pozdrawiam Norbert Omelańczuk

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 5:36 pm 

[quote="Norbert Omelańczuk"]
A i argumentami nie jest odległość miejsca zawodów ja śmigam na zawody oddalone od domu o 1200 km i po parę razy jestem w kłodzku 450 km. :shock:

Ten argument jest wystarczająco przekonujący,zwłaszcza dla tych ,którzy zaczynają.
Myślę ,że ten temat został pięknie spłentowany i należy go zamknąć.

Ps.z Warszawy jest wszędzie daleko bo na prowincję.(Kłodzko nawet nie zasługuje na dużą literę).

Lesław Zaremba

Ostatnio edytowano Cz lut 16, 2006 7:47 pm przez Filip Zaremba, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 5:54 pm 

Norbert skoro rozmawiałeś z LOK o zawodach przed BC, to dlaczego padła propozycja zawodów w Łodzi i po tym pojawiła sie na forum? Jak było już pewnie wiadomo że będą w Warszawie. Kto sieje zamęt?
TO znaczy że termin zostaje, tylko lokalizacja się zmienia?

GG 8022719

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 6:11 pm 

Mi też by Łódź bardziej odpowiadała niż Warszawa i oznacza to, że nie wystartuje w Warszawie. Skoro robimy zawody w Warszawie, może dlatego, że dla sędziów jest blisko, to może zrobimy zawody w Dzięgielowie?? Jest szkoła, duża nowa hala sportowa, nic tylko robić, lokalizacja - samo południe Polski wiec dla wielu zawodników blisko.
:wink:

Smak zwyciestwa smakuje lepiej po walce FAIR-PLAY

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 6:12 pm 

Ja nie wiem w czym jest problem, zawody sa w wawie .Co to za roznica czy w Lodzi ,Lublinie czy tez w Warszawie wazne ze w tym samym terminie

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 6:16 pm 

problem taki, że muszę przejechać o 200 km więcej i muszę już wyjechać chyba w Piatek, co oznacza kolejną noc w hotelu, a co za tym idzie kolejne koszty.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 6:17 pm 

z łodzi do wa-wy 200km :shock:

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 6:22 pm 

Miałem więcej nie zabierać głosu. Ale widać że niektórzy mają kłopoty z pamięcią. Nigdy publicznie nie padło stwierdzenie że zawody w Lublinie zostaną odwołana. Od czasu Kłodzka były prowadzone rozmowy w sprawie ich przeprowadzenie w Łodzi. I dopiero wczoraj ukazał się mój oficjalny komunikat że zawodów nie będzie. W czasie zawodów w BC pewni "oficjele" potwierdzili zawody w Łodzi. Nawet złożyli deklaracje wsparcia finansowego. I tak było do środy.

Czy chodzi o kłótnie? Niektórzy mogą tak uważać. Rodzi się tylko pytanie. Skoro wiadomo było że zawody mają być zorganizowane w Łodzi, to czemu mają akurat w tym terminie być w Warszawie. Czy dla tego że tak chcą dwaj panowie : K i O. Czy nie na kpinę wygląda stwierdzenie że są inne wolne terminy.
Wiem że decyzję podjęła osoba związana z LOK-m. Sama? Bez żadnej inspiracji? Została wybrana lepsza oferta?
Jak czuły by się osoby związane z organizacją i sposorowaniem zawodów w Warszawie, gdyby znależli się na moim i Jacka miejscui zostali w ten sposób potraktowani.
Terminów jest dużo. To fakt. Poniosłem porażkę próbując zorganizować zawody w Lublinie. Ale miałem nadzieję że to co nie wyszło na wiosnę uda się zorganizować na jesieni. I zrobimy z Jackiem cykl zawodów jako Xray Challange. I mam nadzieję że osoby związane z tym zamieszaniem będą miały na tyle wstydu że nie pojawią się na nich. Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 6:24 pm 

nie ja mam droge dluzsza o 200 km. dokladnie bedzie jakies 180

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 6:26 pm 

Jakub Franek napisał(a):
problem taki, że muszę przejechać o 200 km więcej i muszę już wyjechać chyba w Piatek, co oznacza kolejną noc w hotelu, a co za tym idzie kolejne koszty.

i????Bo dalej nie kumam . :lol: :lol: Chyba kazdy liczy sie z tym ze musi wyjechac w piatek ,a jak nie chcesz jechac w piatek to mozesz i w sobote 200 km to nie jest tak duzo

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 6:27 pm 

Aureliusz Ciechalski napisał:
Cytuj:
Ja nie wiem w czym jest problem, zawody sa w wawie .Co to za roznica czy w Lodzi ,Lublinie czy tez w Warszawie wazne ze w tym samym terminie

Dla Ciebie pewnie żadna. I dla większości zawodników pewnie też nie.
Jeżeli natomiast nie widzisz istoty sporu - to trudno. Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 6:46 pm 

Paweł Żelazo napisał(a):
Aureliusz Ciechalski napisał:
Cytuj:

Dla Ciebie pewnie żadna. I dla większości zawodników pewnie też nie.
Jeżeli natomiast nie widzisz istoty sporu - to trudno. Tadeusz Żelazo

Widze ale jesli mam sie klucic o cos tak blachego to nie wiem.Stalo sie i juz trzeba zyc dalej, a nie wynajdywac nowe problemy .Malo ich jest???

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 7:06 pm 
Administrator forum

Aureliusz Ciechalski napisał(a):

Nie chodzi o to gdzie są te zawody. Chodzi o to żeby ludzie którzy nie organizują zawodów nie wpierdzielali się i nie udzielali zgody na prawo i lewo. Gratuluję luźnego podejścia do sprawy. Nikt sie nie wychyla, wszytsko jest OK. Róbmy tak dalej a będziemy na zawody jeździć w bieszczady albo na ukrainę, bo ktos z kimś cos ustali lub komuś się coś będzie wydawało.

Omel, ja wiem że ten sport jest drogi, ale do cholery, jak chcemy z siebie zrobić elitę to prosze bardzo, tylko po co ***** farmazony o tym że trzeba coś zrobić aby było więcej zawodników ?? Tak dla ideii ??
Pomyśl o tym że nie wszyscy maja kase na to hobby ale jeździć na zawody chcą, a dodatkowe kilometry i drogie noclegi nie pomoga w promowaniu tego sportu. A niestety - 3 imprezy w Warszawie i okolicach to delikatne przegięcie, nie uważasz ?

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 7:12 pm 

Aureliusz sprawa jest prosta :organizatorzy zawodów wyszli na.....reszte sobie dopowiedz.Rozmawiając w niedziele z działaczem,majac zapewnienie,dowiadują się w środę,że to ktoś z nich zakpił.To nie imieniny u cioci.A gdzie oficjalna informacja LOK.Głowy w piachu?
Na moje posty reakcje były szybkie.Chyba należy nam się oficjalny komunikat z LOK.
I jeszcze jedna sprawa czy będzie drukarka bo jak trzeba to kupię.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 16, 2006 7:46 pm 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
Pomyśl o tym że nie wszyscy maja kase na to hobby ale jeździć na zawody chcą, a dodatkowe kilometry i drogie noclegi nie pomoga w promowaniu tego sportu. A niestety - 3 imprezy w Warszawie i okolicach to delikatne przegięcie, nie uważasz ?

No własnie popieram Marka !! ja naprzykład zaraziłem sie tym sportem również na zawodachna które trafiłem przypadkowo i od tej pory staram sie na nie jedzic ale warszawa to dla mnie troche daleko.. :/ i dlatego tez wydaje mi sie ze juz 3 imprezy w warszawie to troche duzo... :/

gawron89@o2.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 182 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona